Kort Om Mig

Gaya Pienitzka

Jag som byggt den här e-terapin heter Gaya Pienitzka. Jag är terapeut sedan över 20 år och utsattes själv för en våldtäkt när jag var 16 år. Jag trodde jag hade lagt händelserna bakom mig, men i själva verket led jag av sviterna efter dem i många år.


Sexton år efter övergreppet var jag gift och hade två barn. Jag hade då gått i terapi hos ett par olika erkänt kompetenta psykologer eftersom jag ville fördjupa min relation, det borde kunna bli bättre.

 

Båda psykologerna avfärdade mig med orden: "Med två små barn är det väl inte så konstigt att du inte har ett så väl fungerande samliv, det händer alla småbarnsföräldrar". Men det var någonting som skavde...

 

När jag själv fått hjälp av den terapeutiska hypnosen förstod jag att, trots att jag trodde att jag kommit över att jag blivit utsatt, så hade jag inte läkt de känslomässiga såren. Förändringen som uppstod i mitt sätt att kunna närma mig män efter hypnossessionerna, min förmåga till emotionell närvaro, förändrades på ett nästan magiskt sätt. Min nya erfarenhet och insikten om vilken skillnad det kan göra att under hypnos ta sig tillbaka till det inträffade, känna igenom det och ta reda på vilka beslut som fattades så att de blir möjliga att förändra, fascinerade mig så till den grad att jag valde att byta yrkesbana. Jag sa upp mig från ett välbetalt arbete som IT-konsult och utbildade mig till Diplomerad energi- och hypnosterapeut.


Sedan år 2000 har jag hjälpt över tusen klienter att komma tillrätta med både tydliga och dolda problem som visat sig vara en följd av sexuella övergrepp. E-terapin vänder sig till dig som drabbats av någon typ av sexuell kränkning. Ett övergrepp är inte mer eller mindre allvarligt än ett annat. Det handlar om kränkningar, att bli utsatt för någonting som inte är självvalt och med en känsla av maktlöshet. Förringa inte din upplevelse genom att jämföra med andra. Unna dig din egen läkning och ett bättre mående.