Login för dig som redan har köpte e-terapin.

Välkommen

E-terapi

I den här sektionen kan du läsa om kursen, vad du kan fövänta dig samt hur du på bästa sätt förbereder dig för att få goda resultat.


E-terapi - Läk de känslomässiga såren efter sexuella övergrepp eller kränkningar.

Pris: Prissättning är individuell och bygger på din uppfattning av terapins värde och dina förutsättningar.

Tid: 10 veckor
Leverans: Online via webb

 

Information

Den här E-terapin vänder sig till dig som varit utsatt för sexuella övergrepp eller kränkningar. Syftet med terapin är att komma till ett tillstånd:
 

    - där du har klart för dig vad som inträffade
    - där du har läkt det inträffade känslomässigt 
    - där skammen du eventuellt känt av är bearbetad
    - där du nått upprättelse i dig själv
    - där du har återtagit din kropp och kan tycka om den
    - där du kan ha kroppskontakt utan rädsla för att bli påmind 
    - där du har bearbetat övergreppet/kränkningen så väl att du kan gå vidare utan risk för obehagliga "återfallstankar"
    - där du kan njuta av intimitet för din egen skull, med dig själv och/eller en partner
 

Varje session innehåller en skriftlig genomgång av teorier, en kort video/ljudfil samt det viktigaste verktyget: En vägledd meditation som det tar cirka trettio minuter att genomföra och som du behöver lyssna på under minst sju dagar i streck för att den ska ge full effekt. Mest gynnsamt är om du lyssnar i samband med att du ska somna eller om du sätter klockan lite tidigare och lyssnar innan du stiger upp.
 

Det går givetvis att hålla på med en sessions meditation längre än en vecka, men för att få effekt behövs kontinuitet, så det är viktigt att lyssna dagligen. Varje sessions meditation förbereder deltagaren inför övningar på en högre nivå.

 

De vägledda meditationerna är konstruerade så att du ska kunna slappna av och försjunka till ett tillstånd av lätt hypnos. Ett tillstånd där du fortfarande är medveten om din omgivning men betydligt mer avslappnad än när du är fullt vaken. Detta för att möjliggöra att komma i kontakt med ditt undermedvetna där beslut som du fattade under det att du utsattes för kränkning finns lagrade, trots att du kanske inte ens minns vad du bestämde dig för längre.

 

När du väljer att genomföra den här E-terapin behöver du förbereda dig på att det kan bli en känslosam resa, speciellt om du bara har diffusa minnen av hur just du blev utsatt.

 

Vi använder bakgrundsljud till meditationerna som är specialkomponerade av Andreas Konvicka för att öka din mottaglighet för de positiva affirmationer som ges. Andreas har utbildat sig i frekvensmedicin av Dr. Jeffrey Thompson vid Center for Neuroaucustic Research i USA. 

 

Ett övergrepp är inte mer eller mindre allvarligt än ett annat. Det handlar om kränkningar, att bli utsatt för någonting som inte är självvalt och med en känsla av maktlöshet. Förringa inte din upplevelse genom att jämföra med andra. Unna dig din egen läkning och ett bättre mående.

Introduktion
Vecka 1 - Bygga resurser och boosta mig själv
Vecka 2 - Påbörja läkning av skuld och skam
Vecka 3 - Jag närmar mig händelsen känslomässigt
Vecka 4 - Acceptans av det inträffade
Vecka 5 - Bearbeta händelsen - övergreppsrening
Vecka 6 - Bearbeta händelsen - förlåta mig själv
Vecka 7 - Acceptera och förstärka min storhet
Vecka 8 - Förlåtelseprocessen
Vecka 9 - Jag - en resurs för mig och andra
Vecka 10 - Repetition och resursförstärkning
Extramaterial
Avslutning och tack

Beställning

Du beställer denna e-terapi genom att fylla i dina uppgifter nedan, så återkommer vi  till dig med en bekräftelse och uppgifter för inloggning.